De therapie heeft mij heel goed geholpen

Ik kwam bij Eva omdat het in de brugklas niet zo goed ging als ik gehoopt had. Omdat ik elke dag zo lang aan mijn huiswerk zat, kon ik niet meer zoveel gaan trainen voor mijn sport zoals ik eerst deed. Daardoor gingen de wedstrijden ook niet goed meer en dus lukte er naar een paar maanden niks meer: school ging niet goed en sporten ook niet. Daardoor werd ik heel vaak boos en verdrietig.

Net voordat ik naar de brugklas ging, is de diagnose ADD gesteld, maar omdat ik niet wist hoe je hier mee om moest gaan, werd ik steeds gefrustreerder.

Eva heeft mij geleerd hoe ik mijn frustratie/woedeaanvallen in bedwang kan houden, en hoe we dit thuis aan elkaar duidelijk moeten maken. Daardoor had ik veel minder vaak ruzie met iedereen.

Ze heeft ook aan school uitgelegd wat er in mijn hoofd omgaat, daardoor wist mijn mentor beter hoe ze het op school aan moesten pakken.

Doordat Eva niet alleen met je praat, maar je ook in de gymzaal spellen mag doen enzo, heeft ze mij heel goed geholpen. Ik vond het fijn bij Eva, omdat je zelf ook heel veel dingen mag vertellen.

Ik hoop dat ze zo nog meer kinderen en jongeren kan helpen.

Jongen van (toen) 14 jaar

Contact

Stuur met dit formulier snel een e-mail, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht en druk op enter