Tarieven en vergoedingen

De ouderbegeleiding is over het algemeen van korte duur. Mijn ervaring is dat ouders binnen 1 tot 3 sessies weer zelf verder kunnen.
Het tarief van één ouder-kind sessie of gesprek à 60-75 minuten bedraagt €90,- (vrijgesteld van btw). Voor gezinsPMT gelden andere tarieven, dit is afgestemd op de gezinssituatie en samenwerking met de collega-therapeut. Hierover kunt u contact met ons opnemen.

Zorgverzekeraar
Afhankelijk van de zorgverzekeraar en de wijze waarop u bent verzekerd, worden de sessies gedeeltelijk vergoed. Dit kunt u nagaan op de zorgwijzer of u kunt het navragen bij uw zorgverzekeraar, waarbij u zo nodig de volgende codes kan doorgeven:
AGB-code praktijk: 90-53076 en AGB-code zorgverlener: 90-044367.

Via de gemeente
Praktijk BeleefRijk heeft ook een contract als zorgaanbieder bij de gemeente Breda, namens de Regio West-Brabant Oost (WBO). Hieronder vallen de volgende gemeenten:
Breda, Oosterhout, Aalburg, Alphen Chaam, Baarle Nassau, Drimmelen, Geertruidenberg, Werkendam en Woudrichem. Afhankelijk van de hulpvraag en de situatie kunnen de kosten op deze wijze ook worden vergoed.
U heeft een verwijsbrief van de huisarts / medisch specialist nodig of een beschikking via een medewerker van het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) / Sociaal Wijkteam bij u in de buurt.

Contact

Stuur met dit formulier snel een e-mail, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht en druk op enter