Over BeleefRijk

Ik ben Eva Simmelink en ik ben psychomotorisch kindertherapeut. In februari 2011 heb ik praktijk BeleefRijk opgestart in Breda, waar ik mijn passie voor het vak PMT volledig in kwijt kan. Inmiddels heb ik brede kennis en ervaring in het behandelen van kinderen met een hulpvraag. Naast mijn werk in mijn eigen praktijk heb ik ook ruim 7 jaar met veel plezier in de jeugdhulpverlening gewerkt als psychomotorisch therapeut.

Het werken binnen de praktijk ervaar ik als verrijkend. Ik werk niet met vaste ‘richtlijnen’ en methodes, maar bied een afgestemde behandeling op de hulpvraag van het kind en zijn ouders. De ‘lijntjes’ met verwijzers zijn kort en persoonlijk, wat zorgt voor goede afstemming en een snelle start van behandeling. BeleefRijk werkt nauw samen met het CJG (centrum jeugd en gezin), huisartsen, kinderartsen, leerkrachten en onderwijsondersteuners, fysiotherapie praktijken e.a.
Momenteel is er sprake van een korte wachtlijst.

De praktijk is sfeervol ingericht en  voorzien van divers en uitgebreid spel- en ontwikkelingsmateriaal. Ik vind het belangrijk dat het kind en ouders zich op hun gemak voelen, omdat ik ervan overtuigd ben dat dit de eerste voorwaarde is voor groei en ontwikkeling. In een fijne en veilige omgeving ben je beter in staat contact te maken met de ander én jezelf.
Middels spelvormen, beweging, metaforen en gesprekken stimuleer ik kinderen, jongeren en ouders hun kracht te versterken. En daarmee ‘rijker’ te (be)leven.

Aangesloten bij
Praktijk BeleefRijk is aangesloten bij het FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen), NVPMKT (Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Kindertherapie) en Registertherapeut bij BCZ van de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Registratienummers staan vermeld onder het kopje ‘contact’.

Contact

Stuur met dit formulier snel een e-mail, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw zoekopdracht en druk op enter